• Gratis verzending
  • Retour mogelijk
  • Snelle klantendienst
  • 24/7 service
  • Veilige betaling

Hoe wij werken

Horeca apparatuur: alles wat u nodig heeft voor de professionele keuken
Op het gebied van horeca apparatuur heeft Az-Horeca alles wat u zoekt voor de professionele keuken. Als groothandel in horeca apparatuur garanderen wij altijd de beste kwaliteit en service. Ons aanbod voorziet in alles wat u voor de horeca in de keuken of in andere grootkeukens nodig heeft. Het assortiment varieert dan ook van horeca benodigdheden tot horeca keukenapparatuur. Zo bieden wij een grote variatie aan pannen, snijplanken en stellingen, maar ook bakplaten, ovens, fornuizen en specifieke horeca apparatuur. Bijvoorbeeld pizzaovens, pastamachines en kebabapparatuur. U hoeft alleen maar bij Az-Horeca te winkelen om in één keer een complete professionele keukeninrichting te kopen. Uiteraard voorzien wij als horeca groothandel ook in de behoefte voor een enkele aankoop van horeca apparatuur. Bijvoorbeeld als u een friteuse nodig hebt of een vleessnijmachine.

Efficiënt gemak: horeca keukenapparatuur voor elk type horecakeuken
U heeft de horeca keukenapparatuur voor het uitkiezen bij Az-Horeca. Het assortiment van onze groothandel horeca apparatuur is enorm groot en divers. Dat betekent dat wij voor ieder type horecakeuken een breed aanbod beschikbaar hebben. De keukenapparatuur voor professioneel gebruik is in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Zo houdt u gemakkelijk rekening met de inrichting van uw keuken. Of met de beperkte ruimte indien dat van toepassing is. Ook op het gebied van de werking van de horeca apparatuur is er keuze, zoals apparatuur op gas of elektrisch keukenapparatuur. Efficiëntie en snelheid is in iedere horecakeuken van groot belang. Daar is de professionele keukenapparatuur in ons aanbod op afgestemd. Uiteraard is bij de samenstelling van de selectie eveneens rekening gehouden met het gemak. Bijvoorbeeld met het gemak van de schoonmaak van de apparaten of door extra bergruimte te bieden.

Alles in één keer: horeca benodigdheden voor elke horecabranche
Az-Horeca is een allround horecaleverancier als het gaat om keukenapparatuur en horeca benodigdheden. Als groothandel in horecamateriaal voorzien wij bovendien allerlei verschillende bedrijven in deze sector van kwaliteitsproducten. Bijvoorbeeld voor de hotelbranche, maar ook als het gaat om onder meer restaurants, eetcafés, lunchrooms en grootkeukens. Het aanbod van horeca benodigdheden komt aan een brede vraag tegemoet. Zo bieden wij u onder meer de gelegenheid om horecameubels te kopen. Of om comfortabele kokskleding of bedrijfskleding van een hoge kwaliteit aan te schaffen. Uiteraard voorzien wij eveneens in serviezen, bestek, handschoenen, doeken en baraccessoires. Ook voor alle horecamateriaal geldt dat wij de beste kwaliteit garanderen.

Scherpe prijzen bij de beste horeca groothandel
Het totale aanbod van horeca apparatuur en ander horeca materiaal is voor scherpe prijzen beschikbaar. Az-Horeca onderscheidt zich met het complete totaalaanbod voor de horecakeuken in kwaliteit en prijs. Daar mag u ook nog eens een uitstekende service bij optellen. U bent in alle opzichten dus het beste uit bij Az-Horeca. Om onze persoonlijke en klantgerichte service kracht bij te zetten, is er een chat beschikbaar. Maak er gebruik van als u een vraag heeft en direct antwoord wenst. Of als u advies nodig heeft over de aankoop van horeca apparatuur. Onze toegewijde en professionele medewerkers staan graag voor u klaar. Ook indien u hulp wenst bij het plaatsen van horeca apparatuur of het onderhoud ervan.